O zi in afara Amsterdamului: Volendam si Alkmaar

O zi in afara Amsterdamului: Volendam si Alkmaar

Ultima zi a calatoriei in Amsterdam am dedicat-o imprejurimilor. Primisem pe strada un flyer cu tururi de o zi spre Volendam si morile de vant. Asa ca am pornit de dimineata spre agentia care facea aceste tururi. Nu stiu de ce am avut noi impresia ca o sa gasim 4 locuri libere in conditiile in care era o zi de weekend. Au incercat cei de la agentie sa gaseasca si pentru noi loc, dar dupa vreo 30 de minute de stat pe acolo am renuntat sa mai asteptam.

Amsterdam, locul in care trebuie sa mergi cu baietii la… o bere

Amsterdam, locul in care trebuie sa mergi cu baietii la… o bere

Amsterdamul are doua perioade bune in care poate fi vizitat. Prima este in aprilie-mai cand infloresc campiile de lalele din Keukenhof. Un moment perfect pentru baieti sa mearga cu partenera in Amsterdam. A doua perioada este oricand pe parcursul anului. Iar atunci mergi cu baietii… fara un motiv anume. Acelasi principiu se poate aplica si fetelor. In Amsterdam interesele difera de la barbati la femei si este bine ca toata lumea sa se intoarca “implinita” de acolo.

Concluzia de mai sus este mai mult o constatare a tripului facut in februarie anul trecut. Am profitat de oferta KLM de atunci, de altfel a fost si anul acesta la fel, si am dat o tura cu baietii sa vedem cat este de gustos Heineken-ul la el acasa.