AirAsia Asean Pass – calatorii cu pret (aproape) fix pe 148 de rute din Asia de Sud-Est

AirAsia Asean Pass – calatorii cu pret (aproape) fix pe 148 de rute din Asia de Sud-Est

Cel mai probabil multi au auzit de AirAsia in decembrie o data cu tragicul accident din Indonezia. Chiar si asa, compania ramane in continuare una dintre cele mai sigure din Asia. Serviciile si organizarea sunt impecabile iar flota pare bine intretinuta si inca noua. Chiar daca este o companie pornita din Malaezia, nu are nici cea mai mica asemanare cu Malaysia Airlines. Cu acestea din urma am zburat cu 12 ore mai devreme de accidentul din martie 2014. Pe atunci plecam din Kuala Lumpur spre Hong Kong, adica pe unde s-a pierdut si avionul ce avea sa zboare spre Beijing cateva ore mai tarziu.

Cu AirAsia am avut 9 zboruri in tripul de acum doua luni. Acestea au fost in si intre 6 din cele 10 tari care formeaza ASEAN-ul (Asociatia natiunilor din sud-estul Asiei). Cele 10 tari sunt: Malaezia, Indonezia, Singapore, Thailanda, Cambogia, Myanmar – acestea fiind cele vizitate – si Filipine, Laos, Brunei, Vietnam.

Ofertele Air France de doar 3 zile din August: Guangzhou 499 €, Punta Cana 699 €, Brasilia 799 €

airfrance

Oferta de doar 3 zile de la AirFrance din luna august este pentru doua destinatii din Americi si una din Asia. Au tot curs cu ofertele spre Caraibe in ultima vreme iar Air France au mai avut oferte spre aceasta destinatie. Acum adauga si Punta Cana pentru 3 zile. Brasilia vine in completarea celorlalte 3 destinatii din America de Sud cu preturi promotionale, iar Guangzhou (China) daca nu-ti spune foarte multe, este un oras foarte aproape de Hong Kong cu un aeroport care ofera conexiuni spre alte destinatii din Asia/Australia. Dar sa trec la detalii concrete…

Zboruri Emirates din Budapesta: Bangkok 518 euro, Kuala Lumpur 478 euro, Hong Kong 520 euro, Johannesburg 613 euro

emirates

De vreo cateva luni sunt zvonuri ca Emirates se pregatesc sa vina si in Bucuresti. Ceva oficial inca nu exista, doar speculatii. Mai mult, unii chiar s-au grabit sa spuna ca vin din septembrie-octombrie desi rezervari inca nu se pot face. O cursa noua se anunta de obicei cu minim 3 luni inainte, ca doar nu o sa zboare gol vreo 2-3 luni pana apar pasagerii. In urma cu o luna a fost anuntata cursa Budapesta – Dubai.

De Craciun si Revelion in Sri Lanka cu Fly Dubai la super pret – 503 euro

Sri Lanka

In luna august imi propusesem o calatorie in Israel. Din pacate a trebuit sa o anulez din cauza conflictului din regiune. Asa ca in aceasta luna nu am calatorie si caut oferte pentru lunile urmatoare :D. Pentru partea de final de an caut deja de cateva luni oferte. Ceva atragator pentru Asia nu am gasit pana la zborurile Fly Dubai. Sunt cateva oferte pe Qatar Airways, insa chiar daca acopera Revelionul si/sau Craciunul, pentru un pret bun trebuie sa te intorci in saptamana a doua din ianuarie.

Oferte KLM pentru Bucuresti – Insulele Caraibe (Aruba, Bonaire, Curacao si Saint Maarten), de la 484 euro

St Maarten

Pe langa ofertele de 3 zile si cea spre India, KLM are in aceasta perioada si oferte spre cateva oferte exoticele spre insule Caraibe. Pentru multi Caraibe inseamna Republica Dominica si cam atat, insa toata zona ofera destinatii spectaculoase pentru amatorii de plaja in special. Oferta de 499 euro este spre Aruba, Bonaire, Curacao si Saint Maarten cu plecare din Bucuresti si escala in Amsterdam. Perioada de calatorie este mai limitata ca in majoritatea ofertelor KLM. Doar intre 06.09.2014 si 15.10.2014 (exclus 19.08.2014 – 30.09.2014) sunt ofertele valabile.