Fara vreun motiv anume am amanat sa merg in Spania pana anul acesta. Dupa Madrid si Valencia in luna mai, a venit randul Barcelonei in iunie. Ce mi-a placut in Barcelona intr-un articol viitor, insa pana atunci iti recomand un loc unde poti avea parte de o experienta culinara deosebita. Bucataria spaniola are multe de oferit si daca iti plac fructele de mare, Valencia sau Barcelona ar trebuie sa fie in topul destinatiilor.
Am experimentat cateva restaurante in Valencia si Madrid, insa nu pot spune ca mi-a ramas ceva in minte. Cu cat erau mai aproape de zona turistica, cu atat sansele sa fie mancarea gustoasa scadeau. In Barcelona insa am mers la recomandarea unui prieten la La Barca Del Salamanca. Recomandarea lui culinara a fost “salata cu miere si nuci si baby calamari, iar de baut Sangria de cava”. Am incercat din cele recomandate Sangria si o recomand. Cei mai multi aici vin pentru paella si fructe de mare, iar acestea nu au putut lipsi nici de pe masa noastra. Nu am cum sa descriu gustul sau prezentarea, incearca sa le deduci din poze :D. La final din partea casei prajituri si Aguardiente de Orujo Olave (un lichior de 40 grade).
Nu doar la mancare exceleaza. Personalul este unul bine educat si foarte amabil. Asa ca daca nu esti sigur de ceva, nu ezita sa intrebi. Fiind un restaurant atent la toate, preturile sunt usor peste medie, insa potrivite pentru ceea ce ofera.
Desi este un restaurant mare, locuri multe pentru cina in plin sezon nu cred ai sanse sa gasesti. Asa ca iti recomand sa faci o rezervare din timp daca te gandesti sa mergi. La final de galerie ai cartea de vizita cu adresa completa si datele de contact.








